Wie zijn wij?

Daniel Kok & Thijs van Dijk zijn twee media vakidioten die de podcast Bakkie Media in augustus 2019 zijn gestart uit liefde voor het vak. Ze hebben elkaar leren kennen bij Mediahuis en werkten daar samen op verschillende projecten voor een periode van een aantal maanden. Na samen flink wat bakkies koffie te hebben gedronken en goede gesprekken te hebben gehad bij het koffiezetapparaat was Bakkie Media geboren.

In deze podcast nodigen we jullie uit om bij ons in de huiskamer een goede bak koffie te komen doen. We bespreken wat ons bezighoudt en wat er gebeurt in het mediavak. We hebben het over de meest opvallende, leuke of bijzondere dingen van de afgelopen maand. We delen onze mening en geven onze kijk op de ontwikkelingen en gebeurtenissen in de marketingcommunicatie en media-industrie. Bakkie Media is dé podcast over marketing, communicatie en media en alles wat je moet weten om goed beslagen ten ijs te komen bij het koffiezetapparaat. Koffiepraat met een knipoog!

Thijs van Dijk, creatief strateeg & eigenaar van Marketing Communication & More en een van de stemmen in de podcast Bakkie Media.
Daniel Kok, werkzaam als bureaumanager bij Linda & Talpa Networks
Daniel Kok, werkzaam als creative & strategy lead bij LINDA. en een van de stemmen in de podcast Bakkie Media.